Renovaties ⸺ Upgrade je werkruimte

Fascinerende verbouwingen

Luxe en stijlvol
Verschillende krachtige ruimtes
Multifunctioneel
Full concept

Maak nu een afspraak
blank
blank
Projecten

Zakelijk interieur advies en begeleiding

Het interieur of ontvangstruimte is het visitekaartje van jouw bedrijf. Jij als professional bent dé inspiratiebron voor het interieur. Een prettige werkomgeving is belangrijk. Ook erg benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Heb je zelf geen tijd om de verbouwing te regelen of vind je het gewoon teveel gedoe en geef je dit liever uit handen zodat jij je kunt richten op je eigen zaken? Laat dit dan over aan Gulsum en je zult de verbouwing met veel plezier meebeleven. Zij weet met haar ervaring en enthousiaste inspiratie als geen ander waar te beginnen en bij de uitvoering de juiste vakmensen te betrekken en aan te sturen met een realistische planning.

blank
blank

vraag om informatie

goede eerste indruk zorgt voor nieuwe deals

Kantoren en bedrijven, maar ook thuiswerken

Kantoor of thuiswerkplek

De huidige periode van Corona of de flexibiliteit van thuiswerken; videobellen of vergaderen met Zoom, de tijd waar we nu in leven vraagt om een inspirerende omgeving waarbij het werken makkelijker wordt gemaakt. Zowel thuis als op kantoor.

Werken in een dynamische omgeving kan daarom een belangrijke bijdrage leveren aan de beleving en motivatie van de medewerkers. Het maakt het personeel gemotiveerd om in zo’n prettige omgeving te mogen werken. Ook voor uw kantoor hebben daarom wij tal van oplossingen beschikbaar van full concept design tot alleen de inrichting van moderne raamdecoratie tot unieke vloeren of stoffering. 

veilig + comfort

Hotels en zorginstellingen

FR criteria

Met onze speciale FR brandvertragende stoffen kunnen we publieke ruimtes volledig voorzien van raamdecoratie maar ook speciale vloeren of stoffering. Tevens beschikken wij over de mogelijkheden tot het aanbieden van kwalitatieve bedgerei waardoor we voor veel hotels en instellingen kunnen helpen hun primaire behoeftes op gebied van hun dienstverlening.

prettige sfeer en fijn omgeving

Horeca en restaurants

koffiebar, lunch of dinner

Horeca inrichting vraagt om een aanpak waarbij gastvrijheid en gebruiksgemak de bekendste criteria zijn.

Restaurants en horeca gelegenheden vragen daarom om specifieke styling en inrichting. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn en samen komen we tot een prachtige interieurinrichting.