less is more

Wie is Gulsum?

Ik ben Gulsum Bor eigenaar van WoonIntex Dutch InteriorDesign. Dat ik een oog voor interieur en design had was allang bekend, maar het werd serieuzer toen ik besloot van mijn passie mijn werk te maken. Van jongs af aan vond ik het fascinerend om naar patronen te kijken, erover na te denken hoe iets wat functie heeft überhaupt tot stand was gekomen. Of hoeveel tijd het wel heeft gekost om te finetunen en wat voor gevoel het bij iedereen los maakt. De evolutie van een object of juist van een idee dat moet wel heel bijzonder zijn.

Het is iets magisch, onbeschrijfelijk en tegelijkertijd vertrouwd.

Als ik een museum bezoek of op reis ga naar het verre oorden, dan kan ik helemaal afdwalen en bevind ik mij in gedachten in een andere tijd met als hoofdrol mezelf. Dit gevoel van geluk wil ik ook voor mijn klanten. In je zoektocht naar de ware identiteit van je inrichting kan ik je helpen, ondersteunen en realiseren. Zet jezelf in de hoofdrol voor het hart van je huis in je eigen veilige omgeving waar je je terug kan trekken en je stempel kan drukken.

Mijn stijl is kenmerkend, hou van duidelijke lijnen, ben gek op doordachte functionele interieurs met een knipoog naar luxury. Mijn advies is daarom ‘ less is more’. Zorg als klant voor harmonie in kleuren, voeg verrassende patronen toe in je interieur en doe anders dan anderen en zoek je grenzen op. Ik gebruik in mijn ontwerpen veel textiel want dit voelt warm aan en kleedt de ruimte mooi af. Aardse tinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout, glas en handarbeid is een must.

Maak op kwaliteit geen concessie!

blank

https://www.woonintex.nl/contact/maak vandaag nog een afspraak

Wie is Gulsum

Neo classic
lifestyle
inspiratie
design

Inspirational neo esthetics

Een filosofie van jouw interieur en kenmerk van je geluk; passievol, gezellig, leuk, modern

uniek design waarde

Vinden van de juiste style is voor mij een passie

  • Tevredenheid als ultieme doel
  • Anders denkend
  • Ruimtes met eigen design
  • Oplossingsgericht
  • Luisterend en meedenkend
  • Moderne Interieur design