blank
blank

Ook reseller worden?

Met onze eigen ateliers in het buitenland worden de stoffen speciaal ontworpen en gemaakt voor de Nederlandse markt. Onze product designers volgen dagelijks de nieuwste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Deze stoffen zijn vooralsnog alleen te verkrijgen bij ons als WoonIntex. Onze unieke stoffen zijn inzetbaar als gordijnen of stoffering van meubels , maar ook speciaal te combineren als bijpassende kussens.

Vanuit onze vele relaties die erg onder de indruk zijn van de kwaliteit en luxe design van de stoffen, krijgen wij vaak het verzoek of zij onze collecties ook kunnen aanbieden als resellers. Daarom hebben wij als WoonIntex besloten onze unieke stoffen ook via onze Trade kanaal aan te bieden. Hiervoor hebben wij een speciale resellers collectie samengesteld bestaande uit gordijnen, upholstery fabrics en vitrage stoffen.

Als reseller kun je nu dus ook uniek stoffen vertegenwoordigen. Ben je ook geïnteresseerd en wil je een keer langskomen in onze showroom om onze collectie stoffen te bekijken, neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Wij komen graag met je in contact en bespreken de zeer aantrekkelijke op maat gemaakte reseller condities met je!

  • Aantrekkelijke reseller condities

  • Snelle all-in levering inclusief confectie

  • Unieke stoffen collectie speciaal samengesteld

  blank
  blank
  blank